Openingstijden en contact De Post

Bij De Post kunt u terecht voor informatie en advies over zorg, welzijn, opgroeien en opvoeden

De Post is een samenwerkingsverband van verschillende vertrouwde partners, met alle kennis die u nodig hebt onder één dak. Bij De Post kunt u terecht voor vragen over zorg of welzijn, voor uzelf of uw naasten. Of over het opvoeden of opgroeien van uw kind. U krijgt hier informatie en advies over allerlei onderwerpen. Onze loketmedewerkers zorgen ervoor dat u altijd antwoord krijgt op uw vraag.

Openingstijden De Post

Het loket van de Post is open van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 12.00 uur.

U kunt ook naar het loket bellen om een afspraak te maken.

Bezoekadres en contact

Balinkesstraat 4
7101 DL Winterswijk
Telefoon: (0543) 543 960
Email: depost@winterswijk.nl
Website: www.wijwinterswijk.nl/de-post

Spreekuur nieuwe Nederlanders/new Dutch citizen

Iedere maandag van 9.00 tot 12.00 uur is er bij De Post aan de Balinkesstraat 4 in Winterswijk een spreekuur voor Nieuwe Nederlanders. Maar u bent ook welkom de andere werkdagen tussen 9.00 - 12.00 uur.

Bent u als vluchteling naar Nederland gekomen en heeft u een verblijfsstatus gekregen? Dan bent u van harte welkom op ons spreekuur voor Nieuwe Nederlanders. U kunt daar met al uw vragen terecht. Heeft u vragen over bijvoorbeeld huurtoeslag of de schoolkeuze van uw kind, kom dan langs. Wij helpen u graag.
U wordt geholpen door loketmedewerkers die zelf ook als vluchteling naar Nederland zijn gekomen. Zij weten wat het betekent om in een vreemd land te wonen en daar uw weg te vinden.

Meer informatie spreekuur nieuwe Nederlanders

U kunt telefonisch contact opnemen met Ria Bussink van het Sociaal Team van de Post, tel (0543) 543 960, 06 23 79 25 29 of per e-mail depost@winterswijk.nl.

 

logo de Post