Tijdelijk aangepaste dienstverlening gemeente Winterswijk

Op het gemeentekantoor kunt u uitsluitend op afspraak langskomen. De Post houdt geen inloopspreekuren. Centrum Duurzaam Winterswijk is op afspraak geopend.

De volgende maatregelen zijn van kracht:

Beperkte dienstverlening gemeente

De gemeente Winterswijk geeft gehoor aan de oproep van het kabinet om mensen zoveel mogelijk thuis te laten werken. Dat betekent dat er  minder medewerkers op het gemeentekantoor aanwezig zijn dan normaal. Dat heeft gevolgen voor onze dienstverlening. Wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer (0543) 543 543.

Wij vragen u dringend met pin te betalen.

Sociaal Team de Post staat voor u klaar

Vanwege het coronavirus is een bezoek brengen aan een van de spreekuren niet mogelijk. Wij vragen u telefonisch contact te leggen met ons als u een vraag hebt en informatie wilt. Belt u ons op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur op telefoonnummer (0543) 543 960. Onze medewerkers van het Sociaal Team staan u dan graag te woord.

U kunt ook een mail sturen naar depost@winterswijk.nl. Een gesprek gebeurt voorlopig nog telefonisch of via beeldbellen. Mocht het in een uitzonderlijk geval nodig zijn om een afspraak te maken, dan laat onze medewerker u dat weten in het telefoongesprek. 

Centrum Duurzaam Winterswijk

Lees meer over het Centrum Duurzaam Winterswijk op https://werkaanwinterswijk.nl/duurzaamheid . Het Agem Energieloket is wel telefonisch bereikbaar: (0314) 820 360 en via de website van het Agem Energieloket.