Tijdelijk aangepaste dienstverlening gemeente Winterswijk

Op het gemeentekantoor kunt u uitsluitend op afspraak langskomen. De Post houdt geen inloopspreekuren. Centrum Duurzaam Winterswijk is op afspraak geopend.

De volgende maatregelen zijn van kracht:

Beperkte dienstverlening gemeente

De gemeente Winterswijk geeft gehoor aan de oproep van het kabinet om mensen zoveel mogelijk thuis te laten werken. Dat betekent dat er  minder medewerkers op het gemeentekantoor aanwezig zijn dan normaal. Dat heeft gevolgen voor onze dienstverlening. Wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt voor een aantal zaken online een afspraak maken. Of u maakt telefonisch een afspraak via ons telefoonnummer (0543) 543 543. Veel zaken bij de gemeente Winterswijk online te regelen of aan te vragen.

Wij  adviseren u om alleen naar het gemeentekantoor te komen als dat dringend noodzakelijk is. Wij vragen u dringend met pin te betalen.

Sociaal Team de Post staat voor u klaar

Vanwege het coronavirus is een bezoek brengen aan een van de spreekuren is nog altijd niet mogelijk. Stapsgewijs passen wij onze dienstverlening waar mogelijk weer aan. Wij vragen je telefonisch contact te leggen met ons als je een vraag hebt en informatie wilt. Belt u ons op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur op telefoonnummer (0543) 543 960. Onze medewerkers van het Sociaal Team staan je dan graag te woord. U kunt ook een mail sturen naar  depost@winterswijk.nl. Een gesprek gebeurt voorlopig nog telefonisch of via beeldbellen. Mocht het in een uitzonderlijk geval nodig zijn om een afspraak bij de Post te maken, dan laat onze medewerker je dat weten in het telefoongesprek. Chatten is ook mogelijk.

Centrum Duurzaam Winterswijk

Via deze link lees je daar meer over: www.duurzaamwinterswijk.nl/centrum. Het Agem Energieloket is wel telefonisch bereikbaar: (0314) 820 360 en via de website van het Agem Energieloket.