Gemeentenieuws

RSS icoon

Gemeentenieuws zoals dat ook te lezen is in het Achterhoek Nieuws

 • Gemeentenieuws 28 september 2021

  28 september 2021

  Met onder andere wethouder Bert Frings bezoekt Centrum Duurzaam Winterswijk, terugblik op een succesvolle tour van de SRV-wagen, hulp voor aanvragen coronatoegangsbewijs, inzameling Klein Chemische Afval, de Post is er voor alle vragen over mantelzorg, activiteiten in de Week tegen Eenzaamheid in 't Gasthuus.

 • Gemeenteraad kiest Misterweg als locatie nieuw bedrijventerrein

  24 september 2021

  Na lang discussiëren heeft de Winterswijkse gemeenteraad donderdagavond 23 september besloten om de Misterweg aan te wijzen als locatie voor nieuw bedrijventerrein. Het nieuwe bedrijventerrein is nodig als groeiruimte voor het lokale bedrijfsleven en daarmee voor de vitaliteit van de gemeente. Ondernemers zijn cruciaal voor de instandhouding van werkgelegenheid en de daarmee samenhangende voorzieningen.

 • Gemeentenieuws 21 september 2021

  21 september 2021

  Met onder andere oproep om suggesties in te sturen voor de speelautomaat, toestemming aan VIT voor gegevensoverdracht, Maand van de Opvoeding, politiek forum, Centrum Duurzaam Winterswijk open, beeldbrief.

 • Tweehonderd nieuwe woningen voor Winterswijk in de Rikker

  20 september 2021

  Tweehonderd nieuwe woningen in verschillende soorten voor uiteenlopende doelgroepen: dat is het plan voor de laatste twee percelen in de wijk de Rikker. Maandag 20 september ondertekende wethouder Inge klein Gunnewiek samen met Hans Jansen en Guus de Groot van De Rikker Winterswijk B.V. (een samenwerking tussen H. Jansen Groep en Van Omme & De Groot projectontwikkelaars en bouwers) de overeenkomst. Hiermee is de eerste stap gezet richting realisatie van de woonwijk.

 • Gemeentenieuws 14 september 2021

  14 september 2021

  Met onder andere brief van burgemeester aan Winterswijk met compliment aan inwoners voor het winnen van European Green Leaf Award, SRV wagen rijdt door Winterswijk, raadsvergadering op 23 september, vintage markt op 19 september, proef naschools aanbod succesvol, stoptober, Centrum Duurzaam Winterswijk weer open, start Klimaatwijs Winterswijk, vragen over werk en inkomen bij gemeente.

 • Gemeentenieuws 7 september 2021

  07 september 2021

  Met onder andere GGD biedt extra vaccinatiemogelijkheid tegen corona, World Cleanup Day, hulp bij zorg en ondersteuning, persoonlijk verhaal over armoede, SRV wagen gaat rijden en maak een reis door de tijd vanaf de wederopbouwperiode naar de toekomst.

 • Gemeentenieuws 31 augustus 2021

  31 augustus 2021

  Met onder andere Start 75 jarigen project, digitaal koffie drinken met burgemeester op 6 september, vergadering insprekers op 8 september voor gemeenteraad of commissie in september, bekendmaking proces verbaal aan eigenaar goederen woningontruiming Misterstraat 40-I