Gemeentenieuws

Gemeentenieuws zoals dat ook te lezen is in het Achterhoek Nieuws

 • Vacature: Projectmedewerker duurzaamheid

  20 januari 2022

  Winterswijk staat voor een aantal uitdagende opgaven op het gebied van duurzaamheid. Zo hebben wij de ambitie om in 2030 Energieneutraal te zijn. Help jij ons deze ambitie waar te maken en word jij enthousiast van gesprekken met inwoners rondom duurzaamheid? Dan zijn wij, winnaar van de European Green Leaf Award, op zoek naar jou. Bekijk deze vacature en reageer!

 • Gemeentenieuws18 januari 2022

  26 september 2017

  Met onder andere komt er een eigen Achterhoek Pride in juni, invoering camera-parkeren, openbare raadsvergadering op 27 januari.

 • Vacature: Projectleider klimaatadaptatie

  18 januari 2022

  Wateroverlast, extreme droogte en langdurige perioden van hitte; dit soort weersextremen komen steeds vaker voor in ons land. Het is dan ook niet voor niets dat klimaatadaptatie volop in de maatschappelijke en politieke belangstelling staat. Volg je deze ontwikkelingen op de voet? En ben jij bereid nieuwe wegen in te slaan? Solliciteer dan nu!

 • Gemeentenieuws 11 januari 2022

  11 januari 2022

  Met onder andere nieuwjaarsgroet door burgemeester Joris Bengevoord, kandidaatstelling voor gemeenteraadsverkiezing 2022, check voor loden waterleidingen, geheimhouding persoonsgegevens, viering van geboorte van Nederland.

 • Gemeentenieuws 28 december 2021

  28 december 2021

  Met onder andere Vrijheidspark wordt verkeersluw, terugblik op raadsvergadering van 16 december, geen inloopspreekuur de Post, nieuwsbrief gebiedsontwikkeling Steengroeve, verkiezingen gemeenteraad, algemene raadscommissie op 13 januari 2022.

 • Vernieuwde stationsgebouw Winterswijk feestelijk geopend

  16 oktober 2021

  Het station in Winterswijk is misschien wel een van de mooiste stations van Nederland. Jarenlang stond het stationsgebouw leeg, totdat NS en ProRail het gebouw weer terugbrachten in zijn oude glorie. Winterswijkse ondernemers brengen het gebouw nu verder tot leven. Zaterdag 16 oktober werd het gebouw feestelijk geopend door wethouder Bert Frings, regiodirecteur ProRail Dorothé Wennekendonk en regiodirecteur NS Maarten Haverkamp.