Nieuws RSS icoon

Nieuwsberichten over Winterswijk

 • Uitnodiging Cultuurkwartier Charettes

  22 juni 2021

  Beste Winterswijkers, U heeft de afgelopen periode veel ideeën voor een beter centrum en specifiek het cultuurkwartier voorbij zien komen. Het is nu tijd om die ideeën om te zetten naar concrete acties! Daarom nodigen we u en andere smaakmakers uit voor de Cultuurkwartier Charrettes. Dat zijn ‘handen uit de mouwen’ workshops op 7, 8 en 9 juli waarin we de stap van droom naar daad maken.

 • Gemeentenieuws 22 juni 2021

  26 september 2017

  Met onder andere samen wat doen aan overhangend groen, informatie over het organiseren van een evenement, uitnodiging cultuurkwartier charrettes.

 • Een evenement organiseren? Dien uw aanvraag tijdig in!

  21 juni 2021

  De gemeente Winterswijk roept organisatoren van evenementen op de aanvraag voor een vergunning tijdig in te dienen. De beoordeling van de vergunningaanvraag vraagt extra aandacht door de maatregelen die de organisatoren in verband met corona moeten nemen.

 • Nieuwe contracten voor dyslexiezorg in de Achterhoek

  17 juni 2021

  In de acht Achterhoekse gemeenten gaan op 1 augustus 2021 nieuwe contracten in met dyslexiezorgaanbieders. Vanaf dan verzorgen drie zorgaanbieders de dyslexiezorg: Regionaal Instituut voor Dyslexie, IJsselgroep en Berkel-B.

 • Drinkt u 21 juni of 5 juli digitaal een kopje koffie met de burgemeester?

  17 juni 2021

  Burgemeester Joris Bengevoord: “Ik nodig u van harte uit voor een digitale kop koffie. Zo kunnen we even bijpraten en elkaar ontmoeten. Graag hoor ik van u hoe het met u gaat en wat u bezighoudt.”