Nieuws RSS icoon

Nieuwsberichten over Winterswijk

 • Avondklok gaat zaterdagavond om 21.00 uur in

  22 januari 2021

  De Tweede Kamer heeft ingestemd met een avondklok die zaterdagavond 23 januari ingaat. Van 21.00 uur ‘s avonds tot 04.30 uur ’s ochtends blijft u binnen. Het is verboden om zonder geldige reden op straat te zijn.

 • Vacatures: junior projectleiders en een beleidsadviseur sociaal domein

  22 januari 2021

  We zijn op zoek naar enthousiaste en bevlogen collega's. Bekijk onze website voor de volgende vacatures:
  Beleidsadviseur sociaal domein
  Junior projectleider groen- en cultuurtechniek
  Junior projectleider civiele techniek

 • Winterswijk twee monumenten rijker

  21 januari 2021

  Het college van burgemeester en wethouders heeft twee panden toegevoegd aan de gemeentelijke monumentenlijst. Het gaat om villa ‘Parnassia’ aan de Wilhelminastraat 33 en villa ‘Hestia’ aan de Wilhelminastraat 37. Extra bijzonder is dat Villa ‘Hestia’ het eerste monument van Winterswijk is met een naoorlogse architectuur.

 • Park Achterhoek goed voor Winterswijk en regio

  21 januari 2021

  Na een periode van intensieve visie- en planvorming over Park Achterhoek, legt het college van burgemeester en wethouders het gewijzigde ontwerpbestemmingsplan ter vaststelling voor aan de gemeenteraad. Op donderdag 25 februari 2021 neemt de raad hierover een besluit. Dit is een belangrijke stap voor de realisatie van het gezondheidspark.

 • Uw kind aanmelden voor de basisschool

  21 januari 2021

  Vanaf het moment dat uw kind drie jaar wordt, kunt u hem/haar aanmelden voor een plek op een basisschool. Dit met de bedoeling om daar vanaf het moment dat hij/zij vier jaar wordt, te beginnen. Ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van drie jaar ontvangen tegenwoordig geen oproep meer via de gemeente om hun kind(eren) aan te melden voor het basisonderwijs in Winterswijk.