Nieuws RSS icoon

Nieuwsberichten over Winterswijk

 • Herinrichting Bataafseweg – rotonde open

  03 juni 2020

  De werkzaamheden voor de herinrichting van de Bataafseweg zijn in volle gang. In januari zijn we gestart met de werkzaamheden voor het aanleggen van de rotonde op de kruising Kloetenseweg-Bataafseweg-Steengroeveweg. Vanaf aanstaande vrijdag 5 juni, aan het einde van de dag is de rotonde gedeeltelijk open en toegankelijk voor verkeer vanaf de Kloetsenseweg richting de Steengroeveweg. Wethouder Tannemaat nam alvast een kijkje: ‘Er is hier heel hard gewerkt aan een veilige verkeersconstructie. Fijn dat we hier nu bijna gebruik van mogen maken’.

 • Beleidsvisie Landschap en Biodiversiteit ter inzage

  02 juni 2020

  Samen sterk voor landschap en biodiversiteit is de titel van de beleidsvisie die op 12 mei door het college van burgemeester en wethouders is vastgesteld.

 • Inspreken over de kadernota tijdens extra commissievergadering 10 juni

  02 juni 2020

  Het college van burgemeester en wethouders heeft de kadernota aangeboden aan de gemeenteraad. Op woensdag 10 juni is er een extra commissievergadering waarin u uw mening kunt geven over de kadernota. De commissievergadering begint om 19.30 uur, en vindt in verband met de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus digitaal plaats.

 • Oost-Nederland roept politiek Den Haag op om ‘Nederland slim te benutten’

  02 juni 2020

  Met een unieke gezamenlijke boodschap roepen de provincies Gelderland en Overijssel en de acht regio’s in Oost-Nederland vanaf vandaag de politieke partijen in Den Haag op om Nederland slim te benutten. Commissaris van de Koning van Overijssel Andries Heidema: “Ons land staat voor belangrijke maatschappelijke opgaven. Voor de aanpak van de transities in het post-coronatijdperk zijn innovatieve oplossingen nodig. Benut daarvoor Oost-Nederland."

 • Politiek forum 4 juni 2020

  02 juni 2020

  Op 4 juni is er een politiek forum van de gemeenteraad van Winterswijk, vanaf 19.30 uur. Tijdens het politiek forum komen politieke onderwerpen aan de orde. Daarbij kan de raad worden geïnformeerd over actuele onderwerpen, of er wordt aan de raads- en commissieleden gevraagd om richting te geven in het maken van nieuwe plannen of beleid.