Nieuws

Nieuwsberichten over Winterswijk

 • Winterswijk start Green Leaf-jaar met onthulling plaquette

  21 januari 2022

  Op maandag 24 januari gaat het Green Leaf-jaar in Winterswijk van start met de feestelijke onthulling van een plaquette op het raadhuis. Het evenement is tussen 12.30 en 13.15 uur live te volgen via internet.

 • Vacature: Projectmedewerker duurzaamheid

  20 januari 2022

  Winterswijk staat voor een aantal uitdagende opgaven op het gebied van duurzaamheid. Zo hebben wij de ambitie om in 2030 Energieneutraal te zijn. Help jij ons deze ambitie waar te maken en word jij enthousiast van gesprekken met inwoners rondom duurzaamheid? Dan zijn wij, winnaar van de European Green Leaf Award, op zoek naar jou. Bekijk deze vacature en reageer!

 • Winterswijk scoort rapportcijfer 9 als financieel gezonde gemeente

  19 januari 2022

  Winterswijk behoort tot de financieel meest gezonde gemeenten van alle gemeenten met 25.000 tot 50.000 inwoners in Nederland. Dit blijkt uit de BDO-benchmark Nederlandse Gemeenten 2022 van BDO Accountants & Adviseurs. Winterswijk krijgt van BDO het rapportcijfer 9.

 • Gemeentenieuws18 januari 2022

  26 september 2017

  Met onder andere komt er een eigen Achterhoek Pride in juni, invoering camera-parkeren, openbare raadsvergadering op 27 januari.

 • Vacature: Projectleider klimaatadaptatie

  18 januari 2022

  Wateroverlast, extreme droogte en langdurige perioden van hitte; dit soort weersextremen komen steeds vaker voor in ons land. Het is dan ook niet voor niets dat klimaatadaptatie volop in de maatschappelijke en politieke belangstelling staat. Volg je deze ontwikkelingen op de voet? En ben jij bereid nieuwe wegen in te slaan? Solliciteer dan nu!