Juli

 • Graag stel ik me voor als nieuw Wmo-raadslid!

  13 juli 2021

  Mijn naam is Ron Dorland, geboren in Ruurlo en sinds 2004 woonachtig in Winterswijk.

 • Hans en Bea Koppelman blazen sportkantine nieuw leven in

  02 juli 2021

  Op vrijdagmiddag 25 juni tekenden Hans en Bea Koppelman als trotse nieuwe beheerders van de sportkantine in de sport- en turnhal, de huurovereenkomst met de gemeente Winterswijk. De komende drie jaar gaan zij met veel enthousiasme aan de slag om de gezonde sportkantine tot een succes te maken. In dit artikel stellen Hans en Bea zich graag aan je voor.

 • Diversiteit op de bouw, ‘hoe gekleurder, hoe mooier!’

  20 juli 2021

  Oost Gelre en Winterswijk streven ernaar om op 11 oktober 2021 (Coming Out Day) officieel Regenbooggemeente te zijn. In aanloop daarnaartoe plaatsen we elke maand een achtergrondartikel, over zeer uiteenlopende onderwerpen. Deze maand gaat het over diversiteit en inclusie op de werkvoer. Michiel Wopereis ging op bezoek bij BINX Smartility in Groenlo. In dit artikel leest u over zijn bezoek.

 • Snel en eenvoudig besparen op groene energie

  02 augustus 2021

  Heeft u een inkomen tot 130% van de bijstandsnorm en wilt u besparen op uw energierekening? Dan kunt u voordelig groene energie inkopen via de pilot ‘Goedkope groene energie’ van BS&F en de gemeente Winterswijk.

 • Gemeente Winterswijk maakt Vrijheidspark tijdelijk verkeersluw

  21 juli 2021

  Het Vrijheidspark is vernieuwd en kent daarmee een nieuwe verkeerssituatie. Nu het park twee maanden in gebruik is, concludeert de gemeente Winterswijk dat er op en rond het plein nog altijd te hard gereden wordt en dat er met name op marktdagen veel foutparkeerders staan. Daarom besluit het college van burgemeester en wethouders om het Vrijheidspark voor vier maanden verkeersluw te maken.