Vanaf 1 oktober stoppen met roken: doe jij ook mee?

Als je meedoet aan Stoptober kun je gebruik maken van de gratis Stoptober app, met tips om te stoppen met roken. Maar de app heeft ook een groepsfunctie, zodat je steun kunt krijgen van bijvoorbeeld je vriendengroep, voetbalteam, of je collega’s. Ook via social media (Facebook, Twitter, Instagram) kunnen stoppers elkaar steunen.

Stoptober live event en camper in Doetinchem!

Daarnaast organiseert Stoptober in Doetinchem een ‘live event’: een bijeenkomst van max. 1,5 uur, geleid door een deskundige trainer, waarin je wordt voorbereid op meedoen aan Stoptober. Het is op 30 september (19.00-20.30). Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan via stoptober@ggdnog.nl.
Ook komt de Stoptober camper naar Doetinchem. Op 28 september staat de camper tussen 10 en 12 uur op het Simonsplein. Wil je meer weten over Stoptober, kom dan langs!

Meedoen aan Stoptober

Inschrijven kan hier op de website van stoptober.

Meer ondersteuning nodig?

De meeste zorgverzekeraars vergoeden eenmaal per jaar een stoppen met roken cursus vanuit de basisverzekering. De begeleiding én hulpmiddelen (zoals nicotinepleisters) zijn dan gratis. Check bij jouw verzekeraar hoe het geregeld is!
Meer info is te vinden op de website van stoptober en op de website van Achterhoekrookvrij www.achterhoekrookvrij.nl. Ook kun je bij je huisarts terecht met vragen.