November

 • College Winterswijk wil kwaliteit zandwegen verbeteren

  23 november 2021

  Het college van burgemeester en wethouders van Winterswijk stelt de gemeenteraad voor het onderhoud van de karakteristieke zandwegen in het buitengebied te intensiveren.

 • Museumvisie biedt gezamenlijk perspectief voor Winterswijkse musea

  23 november 2021

  De afgelopen periode is er door musea, (culturele) partners en de gemeente Winterswijk hard gewerkt aan een museumvisie voor Winterswijk. In deze visie en het daaruit voortkomende uitvoeringsprogramma wordt omschreven wat er in Winterswijk moet gebeuren om een aansprekend, eigentijds en aantrekkelijk museaal aanbod voor zowel inwoners als bezoekers te realiseren. Het college heeft deze visie op dinsdag 16 november vastgesteld.

 • Waardebon voor energiebesparende producten voor huurders in Winterswijk

  12 november 2021

  Huurders in de gemeente Winterswijk ontvangen deze week per brief een waardebon van € 70,- voor (kleine) energiebesparende producten voor hun woning. Met deze waardebon kunnen producten zoals tochtstrips, LED-lampen, radiatorfolie en energieboxen worden aangeschaft.

 • College stelt gemeenteraad voor APV te wijzigen

  03 november 2021

  Het college van burgemeester en wethouders van Winterswijk stelt de gemeenteraad voor twee wijzigingen op te nemen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV): een verruiming van de afsteektijden voor het carbidschieten op Oudejaarsdag en een messenverbod. Op 25 november neemt de raad hierover een besluit.

 • Gemeenteraadsbesluiten van 26 en 28 oktober 2021

  02 november 2021

  De gemeenteraad van Winterswijk heeft in de openbare raadsvergadering van dinsdag 26 en donderdag 28 oktober de volgende besluiten genomen.