Openingstijden en contact De Post

Bij De Post kunt u terecht voor informatie en advies over zorg, welzijn, opgroeien en opvoeden

De Post is een samenwerkingsverband van verschillende vertrouwde partners, met alle kennis die u nodig hebt onder één dak. Bij De Post kunt u terecht voor vragen over zorg of welzijn, voor uzelf of uw naasten. Of over het opvoeden of opgroeien van uw kind. U krijgt hier informatie en advies over allerlei onderwerpen. Onze loketmedewerkers zorgen ervoor dat u altijd antwoord krijgt op uw vraag.

Openingstijden De Post

In verband met het coronavirus zijn er geen dagelijkse inloopspreekuren van het Sociaal Team de Post tot en met 19 mei 2020. Voor dringende vragen is het Sociaal Team iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer (0543) 543 960. Ook kunt u een mail sturen naar depost@winterswijk.nl. Huisbezoeken door de leden van het Sociaal Team vinden niet plaats. Ook Wmo- en jeugdconsulenten leggen geen huisbezoeken af.

Bezoekadres en contact

Balinkesstraat 4
7101 DL Winterswijk
Telefoon: (0543) 543 960
Email: depost@winterswijk.nl
Website: www.wijwinterswijk.nl/de-post

Spreekuur nieuwe Nederlanders/new Dutch citizen

Iedere maandag van 9.00 tot 12.00 uur is er bij De Post aan de Balinkesstraat 4 in Winterswijk een spreekuur voor Nieuwe Nederlanders. Maar u bent ook welkom de andere werkdagen tussen 9.00 - 12.00 uur.

Bent u als vluchteling naar Nederland gekomen en heeft u een verblijfsstatus gekregen? Dan bent u van harte welkom op ons spreekuur voor Nieuwe Nederlanders. U kunt daar met al uw vragen terecht. Heeft u vragen over bijvoorbeeld huurtoeslag of de schoolkeuze van uw kind, kom dan langs. Wij helpen u graag.
U wordt geholpen door loketmedewerkers die zelf ook als vluchteling naar Nederland zijn gekomen. Zij weten wat het betekent om in een vreemd land te wonen en daar uw weg te vinden.

Meer informatie spreekuur nieuwe Nederlanders

U kunt telefonisch contact opnemen met Ria Bussink van het Sociaal Team van de Post, tel (0543) 543 960, 06 23 79 25 29 of per e-mail depost@winterswijk.nl.

 

logo de Post