Regelingen duurzaamheid

 • Aanvragen laadpaal elektrische voertuigen

  Bij een openbare laadpaal kan iedereen zijn auto opladen. U kunt kosteloos een openbare laadpaal in de buurt van uw eigen woning aanvragen. Wel betaalt u voor het opladen.

 • Toekomstbestendig Wonen Lening aanvragen

  Aanvragen van een lening waarmee u als huiseigenaar duurzame maatregelen in en aan uw woning kunt financieren. Met deze lening kunt u bijvoorbeeld uw woning isoleren, zonnepanelen plaatsen, een asbest-dak verwijderen en/of aanpassingen doen om langer zelfstandig te kunnen blijven wonen.

 • Stimuleringslening non-profit organisaties aanvragen

  Aanvragen Stimuleringslening voor maatschappelijke organisaties zoals stichtingen, scholen en sportverenigingen om te gebruiken voor allerlei energiebesparende en energie opwekkende maatregelen.

 • Regeling Reductie Energiegebruik (RRE)

  De gemeente Winterswijk heeft van het Rijk een bedrag van € 351.342,00 ontvangen via de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE). Dit bedrag zal gebruikt worden om huiseigenaren te helpen energie te besparen.

 • Stimulerings- en innovatiefonds Duurzaamheid

  Heeft u een goed idee voor het versnellen van de energietransitie? Of een plan om Winterswijk duurzamer te maken? Dan willen we dat graag van u weten!