Tijdelijke verkeersmaatregelen

Hieronder leest u de tijdelijke verkeersmaatregelen in onze gemeente.

Hieronder leest u waar er gewerkt wordt aan de weg en waar tijdelijke maatregelen zijn.

Actuele info

Parallelweg

In verband met maaiwerkzaamheden is er enige verkeershinder op woensdag 23 en donderdag 24 juni. Verkeer wordt geregeld met verkeersregelaars.

Lopende maatregelen

Olden Goorweg

Voor het bouwrijpmaken van gronden is de Olden Goorweg tussen huisnummer 3 en de Wooldseweg tot nader bericht afgesloten.

Albert Schweitzerlaan

In verband met herinrichtingswerkzaamheden is de Albert Schweitzerlaan tot en met 31 juli afgesloten. Tijdens de werkzaamheden is er een omleiding over de Wamelinkweg.

Stationsstraat

In verband met het plaatsen van een steiger is het trottoir ter hoogte van huisnummer 19 van maandag 31 mei tot en met maandag 28 juni afgesloten. Voetgangers dienen over te steken.

Vredenseweg

In verband met bouwwerkzaamheden, huisnummer 50 - 54 wordt gefaseerd een halve rijbaanafsluiting van maandag 31 mei tot en met vrijdag 2 juli ingesteld. Dit kan enkele vertraging opleveren.

Bekeringweg

In verband met het verleggen van een aantal duikers en kabels - leidingen is de toegangsweg tot Bekeringweg huisnummer 7 vanaf maandag 14 juni tijdelijk afgesloten voor alle verkeer.
De afsluiting zal 3 weken duren. De woning is bereikbaar voor bestemmingsverkeer.

Wooldstraat

In verband met meer ruimte voor de terrassen is het niet toegestaan te fietsen tot 31 oktober op de Wooldstraat tussen de Torenstraat en dameskleding De Duif Mode.

2e Gasthuisstraat

Van vrijdag 18 tot en met woensdag 23 juni is de 2e Gasthuisstraat afgesloten voor al het verkeer. Het betreft het gedeelte tussen huisnummer 10 en 16.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.