Tijdelijke verkeersmaatregelen

Hieronder leest u de tijdelijke verkeersmaatregelen in onze gemeente.

Hieronder leest u waar er gewerkt wordt aan de weg en waar tijdelijke maatregelen zijn.

Actuele info

Meddoseweg

In verband met een evenement zijn op zaterdag 25 september de volgende verkeersmaatregelen van kracht:

 • Snelheidsreductie naar 30 km/h tussen de Walienseweg en Hilgeloweg
 • Stopverbod tussen de Waliënseweg en Hilgeloweg

Tijdens het evenement worden verkeersregelaars ingezet

Vredenseweg

In verband met werkzaamheden is er op de Vredenseweg een halverijbaanafzetting ingesteld op maandag 27 of dinsdag 28 september ter hoogte van perseel 120.

Pronsweg

In verband met een verkeerseducatieprogramma is de Pronsweg tussen de Morgenzoneg en de wegversmalling op vrijdag 1 oktober afgesloten voor al het verkeer.

Burg. Bosmastraat, Torenstraat en Beukenhorstweg

In verband met de Landschapsloop zijn er diverse tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht op zondag 3 oktober.

 • Burg. Bosmastaat: afgesloten op zondag 3 oktober tussen 9.30 en 10.30 uur. Het betreft hier het gedeelte tussen de Beukenhorstweg en Torenstraat.
 • Torenstraat: afgesloten op zondag 3 oktober tussen 9.30 en 10.30 uur.
 • Beukenhorstweg: op zondag 3 oktober tussen 9.30 en 10.30 uur wordt tijdelijke het éénrichtingsverkeer omgedraaid.

Brinkeweg en Heenkamppieperweg

In verband met een evenement gelden er voor de Brinkeweg en Heenkamppieperweg op zaterdag 9 oktober 18:00 uur tot zondag 10 oktober 02:00 uur  de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen:

 • Brinkeweg: parkeerverbod en snelheidsreductie naar 30 km/h
 • Heenkamppieperweg: parkeerverbod

Lopende maatregelen

Vrijheidspark

In verband met het verkeersluw maken van het Vrijheidspark zijn de volgende maatregelen vanaf donderdag 29 juli van kracht:

 • Geslotenverklaring voor alle motorvoertuigen tussen de Torenstraat en Wierengastraat;
 • Eenrichtingsverkeer met uitzondering van (brom-) fietsers op het gedeelte Jeugdkerkstraat tussen de  Schoolstraat en inrit oude ING;
 • Eenrichtingsverkeer met uitzondering van (brom-) fietsers op het gedeelte Schoolstraat tussen de Wierengastraat en Jeugdkerkstraat;
 • Tijdens afsluiting van de Torenstraat, de Burgemeester Bosmastraat aanmerken als doodlopende weg met uitzondering van (brom-) fietsers ter hoogte van de Wilhelminastraat. Parkeerplaatsen Raadhuis, Rabobank en stad Munster zijn bereikbaar.

Wooldstraat

In verband met meer ruimte voor de terrassen is het niet toegestaan te fietsen tot 31 oktober op de Wooldstraat tussen de Torenstraat en dameskleding De Duif Mode.

Waliënseweg

In verband met wildparkeren in de berm, wordt er tijdelijke een parkeerverbod ingesteld tussen de Jachthuisweg en Walienseweg tot en met vrijdag 1 oktober 2021.

Adamskampweg

In verband met werkzaamheden is de Adamskampweg afgesloten tot en met dinsdag 30 november. Aanwonenden zijn bereikbaar via de Vosseveldseweg. Tijdens de werkzaamheden is er een omleiding van kracht.

Spoorwegovergang Huttenweg – Kotmansweg

Door werkzaamheden bij het spoor en de overgang aan Huttenweg met Kotmansweg is deze overgang tot maandag 11 oktober afgesloten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.